پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود «پ. ک. ک» از مرز عراق و ترکیه عقب‌نشینی کرد افشاگری تلگراف از شیوه عضوگیری داعش در انگلیس با هوش مصنوعی غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق

رونمایی از طرح سه ماده‌ای چین برای حل مسئله فلسطین

رئیس جمهور چین در دیدار با رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین از طرح سه ماده‌ای خود برای حل مساله فلسطین رونمایی کرد.
تاریخ انتشار: ۰۲:۰۲ - ۲۵ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 15
کد خبر: ۱۸۹۴۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛  کانال تلویزیون مرکزی چین (CCTV) گزارش داد، «شی جینپینگ»، رئیس جمهور این کشور روز چهارشنبه در دیدار با «محمود عباس»، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین که به پکن سفر کرده، از طرحی پیشنهادی برای حل مساله فلسطین رونمایی کرد.

به گزارش تلویزیون دولتی چین، رئیس جمهور این کشور در دیدار با محمود عباس به توضیح درباره این طرح پیشنهادی پرداخته و گفت: «در درجه اول حل اساسی مساله فلسطین باید بر مبنای تشکیل کشور مستقل فلسطین با حق حاکمیت کامل بر پایه مرز‌های سال ۱۹۶۷ و تعیین قدس شرقی به عنوان پایتخت آن انجام شود.»

شی جینپینگ در توضیح ماده دوم این طرح پیشنهادی گفت: «در درجه دوم، باید نیاز‌های اقتصاد فلسطین و همچنین معیشت مردم فلسطین تامین شده و در این میان جامعه بین‌المللی باید کمک خود به فلسطین به جهت توسعه این کشور از جمله در حوزه انسانی را افزایش دهد.»

به گزارش خبرگزاری «اسپوتنیک»، رئیس جمهور چین اضافه کرد: «در مرحله سوم باید از مسیر درست مذاکرات صلح پیروی شود. به وضعیت تاریخی موجود اماکن مقدس شهر قدس احترام گذاشته شود، اقدامات و بیانات تحریک آمیز و افراطی منع شوند، از برگزاری یک کنفرانس صلح بین‌المللی با نفوذتر، مقتدرتر و بزرگتر برای فلسطین حمایت شود، شرایط برای از سرگیری مذاکرات صلح ایجاد و به همزیستی مسالمت آمیز فلسطین و اسرائیل کمک شود.»

سفر محمود عباس به چین که به دعوت شی جینپینگ انجام شده از ۱۳ ژوئن (۲۳ خرداد) تا ۱۶ ژوئن (۲۶ خرداد) خواهد بود.

سفر محمود عباس به پکن، به مناسبت گذشت ۳۵ سال از آغاز روابط دیپلماتیک چین و فلسطین انجام شد. محمود عباس در این سفر با شی جینپینگ دیدار و درباره آخرین تحولات فلسطین و همچنین سایر مسائل نگران‌کننده منطقه‌ای و بین‌المللی مذاکره کرد.

این سفر پنجمین سفر رسمی عباس به چین از سال ۲۰۰۵ به این سو و اولین سفر یک رهبر عرب به پکن طی سال جاری میلادی به دعوت چین است. / اسپوتنیک

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار